Welkom bij Your Clean Home – October Homekeeping Society

14 september 2021

U hoeft niet te kiezen tussen een druk leven en een schoon huis. Sluit je aan bij de Homekeeping Society om het schone huis te krijgen waar je altijd al van hebt gedroomd – en hou het zo. Het is bijna oktober – tijd voor nieuwe routines en meer structuur. De maandelijkse focus is de wasruimte / ruimte – perfecte timing voor een beetje opfrissen in deze hardwerkende ruimte in uw huis. Elke maand krijgen leden van de Homekeeping Society een couponcode die ze in de winkel kunnen gebruiken – de couponcode van oktober is voor 15% korting op alle wasproducten.

Huishoudelijke Maatschappij is geschikt voor u als u:

 • Geniet van een fris en opgeruimd huis waar je van houdt zonder eindeloze uren aan schoonmaken te besteden.
 • Breng je weekenden door met doen wat JIJ wilt doen, in plaats van een inhaalslag te maken op het huis.
 • Houd je huis schoon, zelfs als je het super druk en moe hebt!
 • Besteed minder tijd aan schoonmaken en onderhoud een schoon huis – dat BLIJFT schoon.
 • Einde huishouden overweldigen.

Proberen om je huis schoon te houden midden in het leven kan onnodige stress toevoegen aan een toch al stressvolle situatie. Uw gezin en verantwoordelijkheden hebben uw aandacht nodig. Je voelt je doordeweeks uitgeput, dus je besteedt je weekenden aan het inhalen van opruimen en organiseren. Het hoeft niet zo te zijn!

Homekeeping Society is het hulpmiddel om u te begeleiden bij wat er moet worden schoongemaakt en wanneer het moet worden schoongemaakt, zodat u zich kunt concentreren op wat belangrijker is dan schoonmaken.

Ik heb ook een gloednieuwe Homekeeping Society Snelstartgids op het abonnement – ​​perfect om aan de slag te gaan met de Clean Mama Routine, dus dat kan leun achterover, ontspan en geniet van uw schone huis.

Wat als iemand u zou kunnen vertellen wat en wanneer u doordeweeks moet schoonmaken, zodat u nooit meer uw weekends hoeft te poetsen? Ik heb een tool die je gaat helpen om op een frisse, nieuwe manier voor je huis te zorgen. Het heet Homekeeping Society en het is het geheim van je schone huis.

Homekeeping Society is een online lidmaatschap en community die is gemaakt om u binnen enkele minuten naar een schoon huis te leiden:geen uren— elke dag schoonmaken.

Het is jouw geheim om dingen in en om je huis gedaan te krijgen!

Laten we dit het jaar maken waarin je hebt ontdekt hoe je je huis efficiënt en effectief en met minder tijd schoon kunt houden. Ik heb vereenvoudigd hoe je een huis schoonmaakt, wat je schoonmaakt en wanneer je het schoonmaakt. Het is een systeem dat werkt echt!

Druk aan het begin van de maand uw planningspagina’s af en voeg ze toe aan de huishoudmap, planner of klembord. Of upload de interactieve PDF naar je telefoon of apparaat (ik gebruik Goodnotes met mijn iPhone en iPad) – ze zijn compatibel!

Als lid van Homekeeping Society ontvangt u maandelijkse planningspagina’s voor:

 • Takenlijst, dagelijkse en wekelijkse planningssjablonen
 • Stapsgewijze checklists voor huisreiniging inclusief de roterende taken en maandelijkse focus
 • Behulpzaam Maandkalenders inclusief een alles-in-Ă©Ă©n vooraf ingevulde maandelijkse huishoudkalender
 • Maandelijkse focus + snelle tips – elke maand is er een ander deel van het huis om je op te concentreren, zodat je in de loop van het jaar je hele huis schoonmaakt en organiseert – De maandelijkse focus van september is DE INGANG/MUDROOM.
 • Exclusieve DIY-recepten die passen bij de Monthly Focus
 • Sjablonen voor menuplanning voor de week en de maand

Bovendien ontvang je ook:

 • NIEUWE: Nieuwe jaarleden ontvang direct alle bestanden van 2021!
 • NIEUW: invulbare/afdrukbare bestanden – typ in en print OF print en vul in
 • Interactief/digitaal versie wordt apart van de pdf’s meegeleverd
 • Dagelijkse sms-meldingen als u zich aanmeldt (alleen VS)
 • Behoor tot de besloten Facebookgroep en toegang hebben tot 2 maandelijkse coachingsessies met Becky (1e en 3e maandag van elke maand!)
 • Exclusieve MAANDELIJKSE kortingsbonnen naar de Clean Mama Shop

Klaar om je aan te melden?

 1. Ga hier: https://cleanmama.com/homekeeping-society/
 2. Kies de MAANDELIJKS of JAARLIJKS abonnement
 3. Vul je gegevens in en je ontvangt een bevestigingsmail en alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan!

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Flandersinaction
Logo
Compare items
 • Total (0)
Compare
0
Shopping cart