7 goedkope en gemakkelijk organiserende hacks waar je dol op zult zijn

Organiseer binnen enkele minuten

Een paar jaar geleden schreef ik een bericht over 9 snelle en betaalbare organiserende hacks. omdat terwijl zeker retailers willen je laten geloven dat je een fortuin moet uitgeven om goed georganiseerd te zijn, persoonlijk ben ik het daar niet meer mee eens!

Er zijn zelfs zoveel creatieve en betaalbare organisatiehacks dat ik besloot dat het de hoogste tijd was om er nog meer met jullie te delen. Het bericht van vandaag zal een soort vervolg zijn op een bericht van vorig jaar dat ik hierboven noemde, dus zorg ervoor dat je dat leest als je het hebt gemist!

En voor meer eenvoudige en nuttige organisatie-hacks, bekijk zeker mijn eBook Pak het samen! Je kunt het kopen in mijn winkel, of download het gratis als je een OGT Plus-lid bent!

7 Goedkopere en makkelijke organiserende hacks

Organiseer binnen enkele minuten

1. Slimmere opslag voor boodschappentassen

Het is maar al te gemakkelijk om je herbruikbare boodschappentassen te vergeten als je naar de supermarkt gaat, maar als je ze op de juiste plek opbergt, kun je ze gemakkelijker onthouden. Monteer een Tijdschriftenhouder of bestandsorganizer ergens waar je ze kunt zien als je naar de winkel gaat.

Organiseer binnen enkele minuten

2. Gebruik een pillendoosje voor oorbellen

Houd je oorbellencollectie georganiseerd en netjes door ze op te bergen in een pillen organisator. Bewaar een paar in elk compartiment om ze uit de knoop te houden en gemakkelijk te vinden. (Je kunt deze tip altijd gebruiken, maar ik vind hem vooral handig voor op reis!)

Eenvoudig organiseren van hacks

3. Manden voor badkameropslag

Te weinig kastruimte in uw badkamer? Gebruik decoratieve manden om grote spullen in op te bergen, zoals extra toiletpapier of schone handdoeken. Houd het uit de weg, en het zal functionele en aantrekkelijke opbergers toevoegen aan uw badkamer.

Eenvoudig organiseren van hacks

4. Denk buiten het nachtkastje

Over opbergoplossingen gesproken, een eenvoudige manier om meer opbergruimte aan je slaapkamer toe te voegen, is door je huidige nachtkastje te vervangen. Verwissel het voor iets dat meer opslagruimte biedt, zoals een klein dressoir of zelfs een archiefkast. Je kunt die extra ruimte gebruiken om alles op te bergen wat je uit de buurt wilt houden.

organiserende

5. Doorlopende kastorganisatie

De sleutel om uw slaapkamer georganiseerd te houden, is door het te behandelen als een doorlopend project in plaats van een jaarlijkse inspanning. Bewaar een tas of doos voor donaties in je kast, zodat je elke keer dat je je aankleedt, kunt evalueren en beslissingen kunt nemen over wat je wilt bewaren of doneren!

Eenvoudig organiseren van hacks

6. Gebruik doorzichtige opslagbakken

Gebruik maken van opbergbakken leegmaken verzamelingen van kleine voorwerpen bijeen te drijven. Op die manier kun je de inhoud van buitenaf bekijken, in plaats van een puinhoop te maken door elke keer door de prullenbak te zoeken.

Eenvoudig organiseren van hacks

7. Houd een huishoudmap bij

Bewaar uw belangrijke documenten in een huishoudmap! Krijg een grote bindmiddel en vul het met tabblad verdelers, documententassen, en wat je verder nog nodig hebt om alles georganiseerd te houden.

Het is de perfecte manier om documenten, belangrijke bonnen, gebruikershandleidingen, coupons en facturen georganiseerd te houden. Je kunt het zelfs gebruiken om je receptenverzameling op te slaan, of, afhankelijk van het aantal recepten dat je hebt, in een aparte map bewaren.

Wat is je beste goedkope en makkelijke organiserende hack?

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Flandersinaction
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart