Het zijn de kleine dingen #142

10 september 2021

In It’s the Little Things van deze week herinner ik je aan de 5 Day Home Refresh (je doet mee, toch?), en deel ik wat voedselgerelateerde berichten – misschien heb je ook wat hulp nodig bij het plannen van maaltijden? Zorg ervoor dat je leest wat Janssen van Everyday Reading suggereert als je het gevoel hebt dat je meer tijd op je telefoon doorbrengt dan je zou willen, en ga helemaal naar de onderkant van de post om spannend nieuws te zien komen volgende week!

Doe je mee met de 5 Day Home Refresh? Ik ga live in de Facebook groep 13-17 september om jullie op weg te helpen en voor ons om SAMEN aan onze huizen te werken. Schrijf je voor zondag de 12e in en verzeker je plek hier.

Ik kwam deze site tegen toen ik deze week op receptenjacht was en vervolgens een heleboel echt geweldige recepten vastlegde. Ik ben vooral dol op alle opties voor echt eten en Instant Pot.

via The Real Food Diëtisten

Heb je het gevoel dat je meer tijd op je telefoon doorbrengt dan je zou willen? Janssen van Everyday Reading heeft enkele praktische suggesties om u te helpen uw tijd onder controle te krijgen. De Forest-app die ze voorstelde, is nieuw voor mij.

via Dagelijks Lezen

Een eenvoudig maar gezond diner nodig voor uw bemanning? Deze van Eating Well is zeker een blijvertje. Het is vol van smaak zonder overdreven te zijn voor je kieskeurige eters.

via Goed eten

Mijn vrienden bij Thriving Home hebben zojuist hun 1 Hour Freezer Prep Plans for Fall uitgebracht en ze hebben deze week een geweldige korting en ik kan garanderen dat hun recepten winnaars zijn in ons huis. Bekijk het hier.

Een paar Clean Mama-items:

De komende weken komen er veel nieuwe producten in de winkel EN als alles volgens plan verloopt, ga ik volgende week op QVC! Ik zal meer delen naarmate het dichterbij komt, maar dit wil je niet missen – ik kan niet wachten…..

Heb jij de nieuwe Foaming Hand Soap al gezien?

De 2022 Homekeeping Planner is officieel beschikbaar voor pre-order en komt volgende week op voorraad! De Classic- en Citrus-covers zullen als eerste uitverkocht zijn – pak die van jou nu als je geĂŻnteresseerd bent.

Pre-order je 2022 Huishoudplanner

Hier alvast een kijkje in het interieur – u kunt hier meer afbeeldingen zien. Ik ben het meest enthousiast over de extra ruimte voor taken. Hier is een glimp van de wekelijkse pagina-indeling….

Heb je de gezien Herfst kwartaal? Het is een van mijn favoriete dingen op de site: een rustige benadering van het huishouden en een uitnodiging om het rustiger aan te doen. Ik deel mijn Pumpkin Pie Spice-recept, mijn Fall Cleaning Checklist en een uitnodiging voor een eenvoudiger herfst. Bekijk het hier.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Flandersinaction
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart