6 september 2021

Diepvriezers kunnen moeilijk te organiseren zijn met een constante stroom voedsel in en uit. In 2020 gebruikte ik de vriezer en bewaarde ik veel eiwitten ‘voor het geval dat’ en merkte dat het moeilijk was om alles recht te houden. Ik pakte een paar extra bakken die we hadden gebruikt voor het opbergen van kinderen, gewoon om te zien of ze zouden werken en ze waren de perfecte maat om er twee in het vriezerschap te passen. Raad eens? Sindsdien zijn ze de vriezer niet meer uit geweest.

Wat bewaar ik in de twee bakken? De ene heeft rundvlees en de andere heeft kip, kalkoen en varkensvlees. Ik zou ze kunnen labelen, maar dit werkt en het is gemakkelijk voor mij om een ​​prullenbak tevoorschijn te halen en te zien wat erin zit. Deze snelle tip heeft twee punten:

  1. Gebruik eerst wat je hebt en kijk of een bak of container zal werken. Zelfs als je alleen iets uitprobeert op maat, is het beter om het eerst even uit te proberen.
  2. Diepvriezers hoeven geen zwarte gaten te zijn – een simpele bak of container kan een groot verschil maken!

Dit zijn de White Nordic Storage Baskets van The Container Store – je kunt alle maten, deksels en labels vinden op deze link.

Als je geen prullenbak of mand bij de hand hebt, zijn dit een geweldige oplossing! Meet eerst om er zeker van te zijn dat het in uw ruimte past. Gelukkig vriezer organiseren!