De kracht van een voor en na

8 september 2021

Laten we het hebben over de kracht van een VOOR en NA. Ik denk dat we het er allemaal over eens zijn dat het zien van een dramatische voor- en nabehandeling inspirerend kan zijn en motiverend. Als het onze eigen voor en na is, geeft dat veel meer voldoening omdat we weten wat er in die transformatie is gebeurd.

Een kleine overwinning, zelfs als het een opgeruimde potloodbeker of een opgeruimde tas is, kan een enorme prestatie zijn wanneer we ons overweldigd voelen en alsof het moeilijk is om iets van begin tot eind af te krijgen.

Hier is een voorbeeld voor je – mijn kant van de hoofdkast is deze zomer een beetje een vuilnisbelt geworden en ik heb niet de tijd genomen om deze ruimte echt op te ruimen.

De afgelopen week heb ik besloten om de ruimte op te ruimen, op te ruimen, alles uit de schappen te halen, ze goed schoon te maken en terug te zetten wat ik wilde houden en de andere items te plaatsen waar ze thuishoorden. Ik heb een schaar gevonden waar ik al maanden naar op zoek was – ja, deze ruimte is over het hoofd gezien. Toen ik eenmaal begonnen was, ging ik gewoon door en natuurlijk duurde het lang niet zo lang als ik dacht. Ik heb het werkblad gebruikt van Clean Mama’s 5 Day Home Refresh, nam een ​​paar foto’s van de ruimte om me te motiveren, en ging aan de slag met de stappen van de 5 Day Home Refresh.

Wat was de sleutel? Net begonnen! Toen ik eenmaal mijn plan had gemaakt en begon, was ik goed op weg om deze ruimte op orde te krijgen. Ik heb zelfs de 3 ‘opslaan voor latere taken’ kunnen voltooien. Ik had een plan nodig en ik moest eindelijk wat tijd vrijmaken om gewoon te doen wat ik al weken uitstel. In werkelijkheid duurde het slechts ongeveer 30 minuten. Oeps, ik had dit zeker eerder moeten doen!

Onderweg maakte ik halverwege een foto om te zien wat er nog meer moest gebeuren. Het is gek om te zien wat je mist als je gewoon een foto maakt en er zo naar kijkt!

Ik zorgde voor de kleine details die ik miste totdat ik naar de foto keek, stofzuigde en de ruimte afwerkte. Mocht je nieuwsgierig zijn, in de kleine vintage mand in de hoek kun je spullen doneren.

Als dit proces klinkt als een proces dat je aankunt, weet ik dat je het kunt! – u zult genieten van de 5 Day Home Refresh. Het begint volgende week op maandag 13 september en loopt tot en met vrijdag 17 september. We gaan samen 5 rommelplekken in huis aanpakken.

We beginnen met een wandeling door ons huis en noteren al onze rommelplekken, dan kiezen we onze top 5. Volgende week werken we elke dag van de week aan een van deze gebieden, delen we onze voor en na en elkaar motiveren in de besloten Facebookgroep.

Ik heb een eenvoudig systeem gemaakt om ons op weg te helpen en de rommel achter ons te laten om rust en orde te vinden. Wil je meedoen?

Ik weet dat die kleine resultaten leiden tot grotere resultaten, gewoonten en een nieuw gevoel van rust in onze huizen. Wanneer zoveel buiten onze controle voelt, ben ik zo opgewonden om te delen Clean Mama’s 5 Day Home Refresh met u om u te helpen snel en gemakkelijk GROTE resultaten te behalen.

Clean Mama’s 5 Day Home Refresh kost slechts $ 19 – inclusief een pdf van 17 pagina’s EN het evenement met Facebook Lives en een steungroep.

Denk na over hoe u wilt dat uw huis VOELT – kalm, gezellig en netjes? Warm en uitnodigend? Geen stapels meer en een systeem dat echt werkt om de rommel voorgoed weg te houden? Laten we voor de stapels zorgen en orde scheppen in de chaos voor het volgende seizoen. Laten we samen wat rommel opruimen!

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Flandersinaction
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart