7 eenvoudige stijltips die je look direct zullen verbeteren

stijltips

Of je nu 20 of 60 jaar oud bent, het is gemakkelijk om stevig in je comfortzone te blijven als het gaat om je persoonlijke stijl. En hoewel het idee om je garderobe te vernieuwen met nieuwe kleding aantrekkelijk kan lijken, is het niet de meest budgetvriendelijke optie (en ook niet de meest milieuvriendelijke).

En er stijlvol uitzien gaat niet altijd over wat je bezit – hoe je draagt ​​en hoe je dingen stylet, kan het verschil maken en je helpen er op je best uit te zien en je op je best te voelen. Als je behoefte hebt aan eenvoudige stijltips of inspiratie, zoek dan niet verder dan het onderstaande advies.

7 eenvoudige stijltips die je look direct zullen verbeteren

stijltips

1. Vind je stijlinspiratie

Weet je niet zeker wat je moet dragen? Dankzij sociale media is het gemakkelijker dan ooit om mensen te vinden met een stijl waar je van houdt. Vind mode-beïnvloeders op Instagram wiens stijl je graaft en volg ze om inspiratie op te doen uit hun outfits en deze toe te passen op die van jou.

Hier zijn een paar van mijn favoriete bronnen van stijlinspiratie op Instagram:

stijltips

2. Bij twijfel, overdressed

Ben je bang dat je overdressed bent bij een formele gelegenheid? Wees niet! Als je er te casual uitziet, is de kans groter dat je ongewenste aandacht trekt dan wanneer je komt opdagen alsof je net van de rode loper bent gestapt, dus het is beter om overdressed te kiezen.

Als je je nog steeds zorgen maakt, kun je altijd een meer casual toplaag meenemen, zoals een spijkerjack of neutraal getint vest om je outfit er casualer uit te laten zien als je je niet op je plaats voelt.

stijltips

3. Blijf bij de “Regel van 3”

Als je overweldigd wordt bij de gedachte om zelf een samenhangende outfit samen te stellen, kan het helpen om te denken dat elke outfit 3 hoofdelementen heeft. Basiscomponenten zoals een broek/rok en een top vormen het eerste en tweede element, terwijl het derde element iets pit moet geven.

Mijn go-to triple-combinatie is een t-shirt en een spijkerbroek met een kleurrijk vest, maar ik zou net zo gemakkelijk mijn trui kunnen ruilen voor een statement ketting, leuke handtas, grote riem of opvallende schoenen. De “regel van 3” is een van de beste eenvoudige stijltips als het gaat om je outfitstrategie.

stijltips

4. Open flappen die dichtgenaaid zijn

Heb je ooit de kleine “X” opgemerkt die op de achterkant van blazers, jassen en jassen is gestikt? Niet iedereen weet dat je die stiksels moet verwijderen voordat je het item draagt.

De “X” helpt de jas zijn vorm te behouden terwijl deze onderweg is en in de winkel wordt opgehangen. Maar jassen zoals deze zijn ontworpen om open ventilatieopeningen te hebben om je een grotere bewegingsvrijheid te geven en om de vorm te behouden, dus het is de bedoeling dat je die gestikte “X” verwijdert wanneer je hem mee naar huis neemt.

En let ook op deze steken op rokken – sommige hebben dezelfde steek.

stijltips

5. Voeg flair toe met dierenprints

Dierenprint kan elke outfit een beetje sass toevoegen. Overweeg om het aan je outfit toe te voegen waar je normaal gesproken een neutraal item in zwart, wit, marineblauw, blush of camel zou dragen.

Van felle tinten tot ingetogen pasteltinten en neutrale tinten tot metallic tinten, luipaardprint en andere dierenprints kunnen overal bij. Je kunt het zelfs combineren met andere, subtielere prints om ‘power clash’ te krijgen als een modeprofessional.

stijltips

6. Onthoud dat leeftijd slechts een getal is

Als het op stijl aankomt, is leeftijd echt maar een getal. Er zijn geen leeftijdsgrenzen in de mode, en je moet je er niet van laten weerhouden dat je ‘te oud’ bent om op zijn minst een actuele trend uit te proberen die je interesseert.

Er zijn tal van stijlvolle nietjes voor rijpe vrouwen die gemakkelijk kunnen worden gecombineerd met trendy stukken om flatterende en modieuze outfits te creëren. Voor meer informatie hierover, bekijk deze blogpost.

stijltips

Het is logisch om nietjes van hoge kwaliteit te kopen die u nog lang kunt dragen, zelfs als dat betekent dat u moet investeren in artikelen met een hoger prijskaartje. Trends komen en gaan, maar een tijdloze jas of paar laarzen zullen altijd goed staan ​​als onderdeel van een outfit.

Als je besluit een nieuwe trend uit te proberen, ga dan naar de rekken bij discountwinkels zoals TJMaxx of de uitverkoopafdelingen van je kledingwinkels. Op die manier kunt u iets nieuws proberen terwijl u uw financiële risico laag houdt.

Welke eenvoudige stijltips zou je aan deze lijst toevoegen?

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Flandersinaction
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart