9 slimme apparaten die uw huis zullen upgraden

slimme woning

Technologie wordt steeds slimmer en dat is voor het grootste deel goed nieuws. Slimme apparaten bieden een wereld aan opties die u op afstand kunt bedienen of zelfs kunt automatiseren, waardoor u tijd, mentale energie en in bepaalde gevallen zelfs geld bespaart.

En naarmate slimme apparaten steeds gebruikelijker worden, worden ze ook goedkoper en gebruiksvriendelijker. U hoeft geen technische wizard te zijn om de meeste slimme apparaten te installeren, dus iedereen kan profiteren van de voordelen die ze bieden.

Vandaag deel ik 7 verschillende slimme apparaten die je kunt installeren als een doe-het-zelf-thuisupgrade. Voeg er een toe of voeg ze allemaal toe om uw huis zo ‘slim’ te maken als u wilt. 🙂

Opmerking: Onder elk item vindt u een “moeilijkheidsgraad”, die verwijst naar de complexiteit van installatie en configuratie voor elk item op een schaal van 1-3; 1 is het gemakkelijkst te installeren en 3 kost de meeste tijd en moeite. Ik heb ook informatie opgenomen over de toepasselijke maandelijkse kosten voor elk item.

9 slimme apparaten die uw huis zullen upgraden

slimme woning

1. Luidsprekers

Een slimme luidspreker kan veel meer dan alleen je favoriete nummers, podcasts en audioboeken afspelen – hij geeft je ook toegang tot een ‘digitale assistent’. Of je nu de voorkeur geeft aan Alexa of Siri of Google Assistant, al deze helpers kunnen herinneringen instellen, je boodschappenlijstje bijhouden en zelfs andere slimme apparaten die je in huis hebt bedienen.

ik heb de Amazon Echo Show ($ 55-250) in mijn eigen keuken en gebruik het de hele tijd! Lees meer over wat u kunt doen met een Echo slimme luidspreker in dit bericht.

Moeilijkheidsgraad: 2. Niet ingewikkeld, maar vereist veel inloggen om alles op gang te krijgen.
Maandelijkse vergoeding: geen.

slimme woning

2. Lichten

Slimme gloeilampen zijn eenvoudig te installeren in uw bestaande verlichtingsarmaturen. En als je ze eenmaal aan de gang hebt, kun je ze vanaf je telefoon bedienen of zelfs naar je eigen specificaties programmeren.

Als je bijvoorbeeld wilt dat je lampen aangaan als het donker wordt, kun je ze programmeren om aan te gaan wanneer de zon ondergaat (en ze passen zich na verloop van tijd ook automatisch aan!) Je kunt ook verschillende kleuren en temperaturen kiezen voor uw verlichting volgens uw persoonlijke voorkeuren.

Een van de meest populaire slimme lichtproducten is de Philips Hue-startpakket ($ 99), die wordt geleverd met 3 slimme lampen, een WiFi-controlehub en een slimme knop.

Moeilijkheidsgraad: 2. Het duurt enkele seconden om de lampen te installeren, maar de hub en app vereisen wat extra instellingen.
Maandelijkse vergoeding: geen.

slimme woning

3. Thermostaat:

Het hebben van een slimme thermostaat is niet alleen handig, maar het kan je ook helpen slimmere keuzes te maken over je energieverbruik in huis. Het is gemakkelijk om de temperatuur te programmeren, zodat je huis warm of koel is als je normaal thuis bent, en energie bespaart als je aan het werk bent.

Als je al een digitale thermostaat hebt, zou het relatief eenvoudig moeten zijn om te upgraden naar een slimme thermostaat zoals de ecobee4 ($ 226) of de Nest Learning Thermostat ($ 200). Als je geen digitale thermostaat hebt, kun je contact opnemen met een plaatselijk HVAC-bedrijf over hun installatieservices.

Moeilijkheidsgraad: 3. Om je huidige digitale thermostaat te vervangen, heb je een paar gereedschappen en enige basiskennis van bedrading nodig.
Maandelijkse vergoeding: geen.

slimme woning

4. Deurbel

Slimme deurbellen bevatten meestal bewegingsdetectie en een camera, zodat je kunt zien wie er voor de deur staat voordat ze hebben aangeklopt. Bij de meeste kun je zelfs door de deurbel praten via een smartphone-app, zodat je kunt praten met bezoekers die voor de deur staan ​​te wachten.

De Ring video deurbel ($ 60) is een populaire optie en bevat alle benodigde hulpmiddelen voor installatie.

Moeilijkheidsgraad: 3. Net als de slimme thermostaat hierboven, vereist dit project wat tijd, moeite en wat bedrading.
Maandelijkse vergoeding: er is een gratis optie, maar sommige functies zijn alleen beschikbaar bij een maandelijks abonnement. Lees hier meer.

slimme woning

5. Deurslot

Met een slim slot op je voordeur hoef je je nooit meer zorgen te maken over het vinden van een slimme verstopplek voor je reservesleutel. Als je iemand binnen moet laten, kun je diegene een elektronische sleutel sturen vanuit je smart lock-app waarmee hij of zij voor een bepaalde tijd toegang tot de deur krijgt.

De Augustus slim slot ($ 100) werkt met de meeste nachtsloten met één cilinder, dus u kunt uw bestaande slot en sleutels behouden. U moet echter wel een aparte WiFi-brug ($ 70) om het slot met internet te verbinden.

Moeilijkheidsgraad: 2. Zolang de nachtschoot compatibel is met uw huidige slot, zou de installatie vrij eenvoudig moeten zijn!
Maandelijkse vergoeding: dit augustus-model is gratis te gebruiken, maar andere modellen hebben camera’s met een maandelijkse vergoeding van $ 5 voor cloudopslag. Lees hier meer.

slimme woning

6. Stekkers

Slimme stekkers bieden een eenvoudige en goedkope manier om elektronische items in uw huis te bedienen! Sluit je kerstboom aan op een slimme stekker om de lichten van je smartphone aan te doen, of steek je koffiepot in een om hem te programmeren om aan te gaan wanneer je ‘s ochtends wakker wordt.

De Alexa slimme stekker ($ 25) en de Gosund mini slimme stekker ($ 17 voor 2) zijn twee van de meer populaire opties op Amazon, maar er zijn tientallen verschillende opties om uit te kiezen. Velen zijn compatibel met uw favoriete digitale assistent, waardoor u eenvoudig verbinding kunt maken met uw bestaande systeem.

Moeilijkheidsgraad: 1. Makkelijker kan niet! Sluit hem gewoon aan en bedien hem met een smartphone-app.
Maandelijkse vergoeding: geen.

slimme woning

7. Beveiligingscamera’s

Binnencamera’s kunnen van pas komen, of u nu zelf thuis bent of onderweg. Gebruik een binnencamera om vanaf uw bureau op het werk of terwijl u in bad ontspant in de gaten te houden wat er in uw woonkamer gebeurt.

De Binnencamera bellen ($ 60) is redelijk betaalbaar, vooral gezien het feit dat het HD-video, een microfoon en een luidspreker voor tweerichtingscommunicatie biedt.

Moeilijkheidsgraad: 1. Gewoon aansluiten en instellen in de app!
Maandelijkse vergoeding: er is een gratis optie, maar sommige functies zijn alleen beschikbaar bij een maandelijks abonnement. Lees hier meer.

8. Rook- en koolmonoxidemelders

Het hebben van rookmelders en koolmonoxidemelders in uw huis is een belangrijk onderdeel om iedereen in huis veilig te houden. Slimme detectoren met wifi-mogelijkheden kunnen een stap verder gaan, niet alleen door geluiden te maken om u te waarschuwen voor rook of koolmonoxide, maar door ook meldingen naar uw telefoon te sturen die u kunnen waarschuwen voor een noodgeval wanneer u het huis uit bent.

Nest Protect ($ 120) is een populaire optie die rookdetectie en koolmonoxidedetectie combineert, en u kunt kiezen uit een batterijgevoed of bedraad model. De app heeft ook geweldige functies, zoals de mogelijkheid om een ​​alarm uit te zetten als het wordt geactiveerd door lichte rook terwijl je aan het koken bent.

Moeilijkheidsgraad: 2-3. Het batterijgevoede model is redelijk eenvoudig, terwijl het bekabelde model wat bedrading vereist, enzovoort.
Maandelijkse vergoeding: geen.

9. Eierbakje

Ik geef toe dat ik deze vooral toevoeg omdat ik er om moest lachen, maar het kan nuttig zijn voor iemand die er is! De Eigenzinnige Egg Minder ($ 10) synchroniseert met uw smartphone via de Wink-app en informeert u wanneer uw eieren bijna op zijn.

Het houdt ook bij hoe oud de eieren in de bak zijn, zodat u weet wanneer het tijd is om uw eieren op te gebruiken voordat ze bederven. Blijkbaar kan tegenwoordig zo ongeveer alles wat je maar kunt bedenken een slim apparaat zijn! 😉

Moeilijkheidsgraad: 1. Schakel het in en synchroniseer met de Wink-app.
Maandelijkse kosten: Wink kost $ 5 per maand om te gebruiken, maar het kan slimme apparaten van verschillende merken bedienen, dus het kan de moeite waard zijn als je veel andere slimme apparaten hebt en zou kunnen profiteren van een centrale hub om ze allemaal te bedienen. Lees hier meer.

Als je erover hebt nagedacht om wat slimme apparaten in je leven op te nemen, zou elk van de items die ik hierboven heb genoemd een geweldige optie zijn. En met Black Friday en Cyber ​​Monday voor de deur, moet je je ogen open houden voor geweldige deals voor deze en andere slimme apparaten voor thuis!

Gebruik je thuis slimme apparaten?

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Flandersinaction
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart